• Abs Attack

  Abs AttackAbs attack is een Small Group Training van 15 minuten in de fitness. Een complete workout voor de buikspieren.
 • Fitgirls

  FitgirlsSpeciaal voor meiden die sterker willen worden, hun hele lijf willen trainen en klaar zijn voor een pittige training. In 30 minuten maak je kennis met alle 'ins & outs' van krachttraining;  afgestemd op the female body.
 • Kettlebell Training

  Kettlebell TrainingEen nieuwe les in de fitness.. Kettlebell Training. Een super functionele training van maximaal 30 minuten. Je traint meerdere spiergroepen in één keer omdat je bewegingen als: duwen, trekken, buigen, liften en tillen gebruikt. Deze training richt zich op het optimaliseren van je techniek zodat je er ook zelfstandig mee aan de slag kunt gaan.
 • Circuittraining

  CircuittrainingEen nieuwe les in de fitness.. circuittraining. In een groepje van maximaal 6 personen doe je een redelijk pittige, functionele training van ongeveer 20 minuten. We gebruiken veel van de nieuwe materialen zoals: Plyo Box, Kettlebells, Battle Rope, Challenge Bag, V Core en losse gewichten. Als jullie 'm leuk vinden komt deze training misschien wel vaker op het rooster..