Studio Yoga Breda; een yogastudio voor beginners en gevorderden. Een stevige Flow Yoga, een diepgaande Yin Yoga of een herstellende Restorative Yoga? Doe een keer vrijblijvend mee en ervaar wat yoga kan doen voor jouw lichaam en geest!

 • Hatha Yoga

  Hatha YogaBij Hatha Yoga volgen voornamelijk stilstaande lichaamshoudingen en ademhalingstechnieken elkaar op. Meditatie is daarbij een belangrijke afronding om de eenheid van lichaam en geest te voelen.
 • Meditatie

  MeditatieYoga is ‘je lichaam voorbereiden op meditatie’. In deze les gaan we op zoek naar ‘rust in je hoofd’.
 • Body Awareness Yoga

  Body Awareness YogaBewust trainen met extra focus op een eventuele blessure. Versterk en stretch je spieren terwijl je zoekt en voelt wat jouw lijf nodig heeft.
 • Yin Yoga

  Yin YogaIn Yin yoga worden milde poses langer vastgehouden; i.c.m. de ontspanning waar je dan naar op zoek gaat kom je dieper in je stretch. Je beweegt niet heel intensief maar neemt juist de tijd om heel bewust te voelen waarbij de focus ligt op het bindweefsel en je gewrichten. Yin Yang Yoga wisselt milde houdingen af met krachtige poses; dé manier om bindweefsel en gewrichten te versterken en herstellen terwijl je ook je spieren traint.
 • Easy Flow Yoga

  Easy Flow YogaOnze Easy Flow Yoga is een mildere vorm van Power Yoga waarbij de flow van bewegingen behouden wordt. Gecombineerd met de juiste ademhalingstechniek werk je niet alleen aan je souplesse maar versterk en verleng je ook je spieren.
 • Flow Yoga

  Flow YogaTijdens deze les volgen krachtige yogaposes elkaar in een vast patroon op waardoor er een vloeiende beweging of 'flow' ontstaat. Gecombineerd met de juiste ademhalingstechniek werk je niet alleen aan je souplesse, maar versterk en verleng je ook je spieren.
 • Restorative Yoga

  Restorative YogaMet ondersteuning van kussens, dekens en blokken breng je je lichaam in een comfortabele en diepe ontspanning. Je blijft 5 tot 10 minuten in een houding.