• GEZOCHT: LEUKE AANVULLING OP ONS TEAM

  Op dit moment hebben we de volgende vacature openstaan. 

   

  – Fitnessmedewerker (minimaal 8 uur per week – vaste werkdag: dinsdag)
  Ben jij de enthousiaste, klantvriendelijke persoon die wij zoeken? Ben je in ieder geval in het bezit van Fitvak-A en heb je ervaring in de fitness-branche? Vind je het leuk om mensen persoonlijke aandacht te geven? Wil je er alles aan doen om mensen een fijne training te bezorgen? Kun je daarnaast ook (korte) training verzorgen in een groep? Ben je flexibel inzetbaar en is avonden / weekend werken voor jou geen probleem, maar ben je ook overdag beschikbaar?
  Dan zoeken we jou!

  Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Stuur een leuk berichtje van maximaal 500 woorden naar jobs@enjoysports.nl. Dit adres mag je ook gebruiken om vragen over de vacature te stellen. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

4Comments
 • Bericht van Luuk Van Dijck op 17 - 10 - 2018 om 11:04

  Beste,
  Ik ben Luuk van Dijck en ben 16 jaar. Ik zit op de rooi pannen in Tilburg op school en doe de opleiding marketing communicatie en evenementen. Ik ben op zoek naar een leuke stage plek en vind dit een geschikte plek voor mij. Ik wil graag leren te weten hoe het is in het bedrijfsleven van een sportschool. Ik sport ook 4 keer in de weeg bij jullie. Ik moet van 29 november tot 1 maart stage lopen. Drie dagen in de week en dat zijn woendsag donderdag en vrijdag. En in totaal 242 uur. Ik hoop snel een reactie te krijgen en zou het heel leuk vinden.

  Met vriendelijke groet,

  Luuk van Dijck

  Reply
 • Bericht van paola op 1 - 11 - 2018 om 08:10

  Beste Enjoysports,

  Mijn naam is Paola Mol ik was eerder bij u en erg enthousiast ove de receptie en groepsfitness vacatures.
  ik heb ervaring als (hotel)recepioniste en groepslessinstructrice en ben zoekende naar een fijne werkplek waar ik mijn passies kan uitoefenen en mij kan ontwikkelen.

  per direct beschikbaar met rijbewijs en eigen vervoer.

  Met sportieve groet,

  Paola Mol

  Reply
 • Bericht van Alae-eddin op 13 - 11 - 2018 om 12:39

  Geachte heer/mevrouw,
  Mijn naam is Alae-eddin Toulliss. Ik ben 21 jaar oud en ik studeer rechten in Tilburg. Momenteel fitness ik al ruim 5/6 jaar. Ik weet er alles van en daarom denk ik dat ik de geschikte kandidaat ben om mensen te kunnen helpen bij het behalen van hun doelen. Verder heb ik al wat ervaring bij het geven van bootcamplessen. Tevens ben ik erg sociaal en weet ik goed om te gaan met mensen.

  Ik hoop dat u me uitnodigt om mijn motivatie verder toe te kunnen lichten.

  Groet,

  Reply
 • Bericht van Alae-eddin op 13 - 11 - 2018 om 12:39

  Geachte heer/mevrouw,
  Mijn naam is Alae-eddin Toulliss. Ik ben 21 jaar oud en ik studeer rechten in Tilburg. Momenteel fitness ik al ruim 5/6 jaar. Ik weet er alles van en daarom denk ik dat ik de geschikte kandidaat ben om mensen te kunnen helpen bij het behalen van hun doelen. Verder heb ik al wat ervaring bij het geven van bootcamplessen. Tevens ben ik erg sociaal en weet ik goed om te gaan met mensen.

  Ik hoop dat u me uitnodigt om mijn motivatie verder toe te kunnen lichten.

  Groet,

  Reply

Reageer

Annuleer