• WAT IS JOUW DOEL?

  WAT IS JOUW DOEL?

  We vinden het het állerleukste als we mensen mogen helpen met het behalen van hun doelen. Laat ons weten wat jouw doel is zodat we samen aan de slag kunnen. Clublid Patricia bedacht dat het een leuk idee was om naar Barelona te fietsen. Maandenlange training ging eraan vooraf en met succes. Samen met haar man Toine heeft ze in 30 dagen maar liefst 1,900 km gefietst!! Trots op deze topper! Dankjewel Patricia dat we je mochten helpen met het behalen van jouw doel.

  Patrica:
  Mijn man en ik hadden een spontaan idee voor de vakantie: “op de fiets naar Barcelona”..
  Omdat we ons realiseerden dat dit ‘best een stukje’ fietsen is ben ik hiervoor nog vaker gaan trainen bij Enjoy Sports. Mede hierdoor hebben we de tocht van 1.900 km volbracht!

  We zijn op heel wat plekken geweest waar je normaal niet komt. De hele tocht was fantastisch en vol tegenstellingen. Soms in tentje geslapen en soms in een prima hotel. Een heerlijk 3-gangen-menu en de dag erop ravioli uit blik.. 30 dagen lang iedere dag op de fiets en in totaal 1900 kilometers.

  Gelukkig geen pech gehad en gezond- en blessurevrij de finish gehaald. Mede dankzij de uitstekende hulp bij de voorbereidingen; nogmaals onze dank aan alle mensen van Enjoy Sports.

Reageer

Annuleer